Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aksu Çarşı Avm Gonca Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4514″]

İster yemek odanızda ister mutfağınızda kullanacağınız bir masa sandalye takımı arıyorsanız eğer Aksu Çarşı Avm mağazalarında yer alan fiyat olarak ekonomik kalite olarak yüksek bir set olan Aksu Çarşı Avm Gonca Masa Sandalye Takımı ne küçük ne de büyük tam ideal boylarda mükemmel bir üründür.



Aksu Çarşı Avm Gonca Masa Sandalye Takımı yerli ceviz ve koyu meşe renk tonlarının birbirlerini boğmadan ince dokunuşlarla tasarlanmıştır. Aksu Çarşı Avm masa takımında yerli ceviz üst tablaya koyu meşe ayak yapısından oluşan kenarları oval kesim ortadan açılır kapanır özelliği olan uzun ahşap konik ayak yapısına sahip yemek masası ve yine konik ayakları ve konforlu oturma kısımları olan kolsuz 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Elden taksit seçeneği bulunan bir alışveriş merkezinden kaliteli bir masa almak düşüncesindeyseniz eğer Aksu Çarşı Avm mağazalarında yer alan gösterişli olduğu kadar pahalı olmayıp uygun fiyatlara müşterilerini mutlu eden Aksu Çarşı Avm Gonca Masa Sandalye Takımı size tavsiye edebileceğimiz nadide ürünlerin başında gelmektedir.

Yorum Ekle