Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tepe Home Mobilya Bahçe Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4530″]

Bahçenizde yaz kış kullanabileceğiniz zengin görünümlü lüks masa sandalye takımlarını bünyesinde barındıran Tepe Home mobilyanın kalitesi ve zarafeti ile gönülleri fetih eden Tepe Home Mobilya Bahçe Masa Sandalye Takımının üstün özelliklerine birde kampanyalı fiyatları dahil olunca görüpte almamak mümkün olmuyor.



Tepe Home Mobilya Bahçe Masa Sandalye Takımı koyu kahve renk tonu ile bahçenizle tam bir uyum içerisinde olacak olup bahçenizi masa setinin etrafında şekillendirebileceksiniz. Tepe Home bahçe masa takımında koyu renk boru şeklinde metal ayakların üzerine hasır üst tabla ve onun üzerinede kalın şeffaf rodajlı cam koyulmasından oluşmuş masa ve tamamı hasır olarak dizayn edilmiş , geniş oturma alanı ile konforlu bir oturuş sunan kollu 6 adet sandalye bulunmaktadır.

Bahçenizde veya geniş balkonunuz varsa rahatlıkla kullanabileceğiniz , gösterişli , kaliteli ve rahat bir masa sandalye takımına uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız Tepe Home Mobilya Bahçe Masa Sandalye Takımı tam sizin hayal ettiğiniz gibi bir ürün şiddetle tavsiye ederiz.

Yorum Ekle