Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Avonsofa Mobilya Rimini Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4576″]

Mutfak masalarında kaliteyi uygun fiyatlara sunma politikasından asla vazgeçmeyen Avonsofa Mobilyanın 2018 yılı başında satışa sunduğu ve aldığı pozitif geri dönüşler sayesinde birden çok satan masa setleri arasında yer alan Avonsofa Mobilya Rimini Mutfak Masa Sandalye Takımı fiyatının çok üstünde bir kalite ve görünüme sahip mükemmel bir takımdır.



Avonsofa Mobilya Rimini Mutfak Masa Sandalye Takımı çok renkli mobilyalardan hoşlananlar için ve ruhunu genç tutmak isteyenlere çok  muazzam bir takımdır. Avonsofa mutfak masası takımında beyaz renkte üst tablaya ve kahverengi boru ayak yapısına sahip tamamı ahşam olan açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası ve kahverengi ayaklara sahip kolsuz olarak tasarlanmış rengarenk oturma ve sırt bölgelerine sahip tam bir enerji kaynağı 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Mutfağınızda , balkonunuzda yada yemek odanızda yer vereceğiniz , rengarenk görüntüsü ile gören herkesin beğenisini kazanacak Avonsofa Mobilya Rimini Mutfak Masa Sandalye Takımı kampanyalı fiyat teklifleri ile siz değerli müşterilerini mağazalarda beklemekte.

Yorum Ekle