Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Mudo Mobilya Zen Dresuar

[envira-gallery id=”4628″]

Mudo mağazalarında müşterileri ile buluşmuş çok sayıda dresuar çeşitleri arasında modern görüntü ve memnuniyet odaklı tasarımı ile dikkat çekerek yüksek bir satış potansiyeli yakalayan Mudo Mobilya Zen Dresuar fiyatı yüksek olmasına rağmen otantik görünümü ve sunduğu yüksek kalite sayesinde siz değerli müşterilerini memnun etmeyi başarmıştır.



Mudo Mobilya Zen Dresuar mavinin en doğal rengi olan mat hali ile tasarlanmış olup çok güzel bir görünüme bürünmüştür. Mudo dresuar mavi renkte ana gövdenin üstünde altın yaldız işlemeler yapılmış olan işlemeli kesim ayak yapısına yan tarafında klavuzları olan üst tabladan oluşan iskelet ve ana gövdeye eklenmiş 3 adet küçük çekmeceden oluşmaktadır ve çekmecelere eklenen zarif ve otantik nokta kulplar dresuarı tamamlayan aksesuar olmuş.

Mudo mobilya mağazalarından dresuar almayı düşünüyorsanız eğer size tavsiyemiz küçük boyu olmasına rağmen sağladığı ambians ile kocaman evinizin havasını değiştirecek güce sahip Mudo Mobilya Zen Dresuarı fiyatına bakmadan almanızdır.

Yorum Ekle