Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tekzen Fly Göcek Mutfak Dolabı

[envira-gallery id=”4634″]

Mutfak dolabını yenilemek yada yeni evine mutfak dolabı almak isteyenler için Tekzen mağazalarında bulunan bir mutfak dolabında aradığınız bütün özellikleri faylasıyla bulabileceğiniz kullanışlı bir model olan Tekzen Fly Göcek Mutfak Dolabı fiyatı ve kalitesiyle tercih edilebilecek en iyi modellerden bir tanesidir.



Tekzen Fly Göcek Mutfak Dolabı beyaz renkte melamin kaplı yonga levhadan yani suntadan yapılmış üzerinde uzun metal kulpları bulunan ve size fiyatının çok daha fazlasını verecek tam bir performans ürünüdür. Tekzen mutfak dolabında  10 tane kapaklı bölme , 1 tane çekmeceli kaşıklık yeri bulunmakta ayrıca ankastre set koymanız için yer yada ankastre setiniz yoksa aspiratör ve fırınlı aygazınızı koyacağınız yer mevcuttur. Tekzen mutfak dolabında tezgah 30 mm kalınlığında mdf yapıya sahip kaliteli ve kullanışlıdır.

Eğer ki mutfağınıza geçici yada kalıcı fark etmeksizin uygun fiyatlı bir mutfak dolabı takmak istiyorsanız Tekzen mağazalarında tezgahlı ve evyeli olarak satılan Tekzen Fly Göcek Mutfak Dolabı tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle