Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

GençBebe Mobilya Retro Genç Odası

[envira-gallery id=”4646″]

Genç odaları ile Sakarya’dan dünyaya açılan bir kapı olan GençBebe mobilyanın en çok tercih edilen genç odası modellerinden biri olan GençBebe Mobilya Retro Genç Odası fiyatının çok üstünde bir kaliteye ve ekstra lüks bir görünüme sahip fevkalâde bir takımdır.



GençBebe Mobilya Retro Genç Odası meşe ile hardal renk tonlarının hayat verdiği modern görünümünün yanı sıra son derece kullanışlı olduğununda altını çizmekte fayda var. GençBebe genç odasında üzeri desenli başlık ile şık bir uyum yakalamış bazasız tek kişilik karyola , hardal renginde 3 kapaklı sade görünümlü bir gardırop , altında 2 adet kapaklı bölmesi üstünde rafları bulunan kitaplık , bilgisayar masasj şeklinde dizayn edilmiş lüks çalışma masası , ayna pano ile kombine edilmiş uzun ahşap ayaklı , 3 çekmeceli şifonyer ve yine uzun ayakları bulunan tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Sakaryanın incisi GençBebe mobilyadan genç odası alacaksanız eğer ucuz fiyatına rağmen çok lüks bir görünüme ayrıca kaliteli bir yapıya sahip GençBebe Mobilya Retro Genç Odası size tavsiye edebileceğimiz lüks takımların başında gelmektedir.

Yorum Ekle