Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Banio Uvi Aynalı Vestiyer Portmanto

[envira-gallery id=”4689″]

Portmanto modelleri son yıllarda her evde sizi ve misafirlerinizi karşılayan dekoratif mobilya görevi görürken vestiyer modellerinin en kullanışlı ve gösterişli olanlarını bünyesinde barındıran Banio yapı market mağazalarında yer alan askılık , anahtarlık ve ayakkabılık görevi gören lüks görünümlü Banio Uvi Aynalı Vestiyer Portmanto fiyatının çok üzerinde bir kaliteye sahip tavsiye edilir bir üründür.



Banio Uvi Aynalı Vestiyer Portmanto asil beyaz renginin doğal bir görünüme kavuşması için natural ceviz rengi ile harmanlanmasından hayat bulmuş olup vestiyer modelleri arasında fiyat performansı en yüksek üründür. Banio portmantonun sağ kısmı çok sayıda rafı bulunan ayakkabılıl şeklinde tasarlanmış , sol kısım aynalı kapaklı bölme ve orta kısım uzun montlarınızı bile asabileceğiniz askılık bölümü vardır.

İster ayakkabılık , ister boy aynası yada dekoratif bir tamamlayıcı mobilya olarak kullanabileceğiniz , kaliteden yana kesinlikle ödün vermeden fiyatı aşağıya çekilmiş olan Banio Uvi Aynalı Vestiyer Portmanto sizin için çok doğru bir seçim olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Yorum Ekle