Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Gündoğdu Mobilya Beyaz Vestiyer Portmanto

[envira-gallery id=”4718″]

Evinizin girişinde size el ayak olacak , üzerinde büyük bir boy aynası olan vestiyer tavsiyesi istiyorsanız eğer Gündoğdu mobilya mağazalarında halen satılmakta olan portmanto modelleri arasında görünüm ve kullanımı ile çok nadir bulunan bir ürün olan Gündoğdu Mobilya Beyaz Vestiyer Portmanto fiyatına göre potansiyeli çok yüksek bir üründür.



Gündoğdu Mobilya Beyaz Vestiyer Portmanto adından anlaşılacağı üzere beyaz üstüne sacramento renk tonu ile asil bir görünüm kazanmış uygun fiyatına rağmen kalitesi tartışılmaz bir üründür. Gündoğdu portmanto 2 modülün birleşmesinden oluşmaktadır , sağ kısım üzerinde boy aynası ve içinde çok sayıda rafı bulunan tek kapaklı modül , sol kısım ise altta 2 kapaklı bölmesi ve üst kısımda çift ağızlı askı ekipmanları bulunmaktadır.

Evinize girerken yada çıkarken size huzur verecek tasarıma sahip , gerek renk seçimi gerekse kalitesi ile sizi kendine bağlayacak olan Gündoğdu Mobilya Beyaz Vestiyer Portmanto indirimli fiyatları ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Yorum Ekle