Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Markus Dönen Sandalye

[envira-gallery id=”4732″]

Sandalyeniz ofisinizde , makam odanızda , bilgisayarınızın başında yani istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz dönen bir sandalye olsun istiyorsanız İkea mağazalarında satılmakta olan en gösterişli ve kullanışlı ürün olarak İkea çok satan sandalye modellerinin başında olan İkea Markus Dönen Sandalye fiyatına göre çok üst düzey bir konfor sunan fevkalade bir üründür.



İkea Markus Dönen Sandalye siyah renkte olup eski deri makam koltuklarının modern bir görünüm kazandırılarak modernize edilmiş yeni versiyonudur. İkea sandalye 360 derece dönebilme özelliğinin yanı sıra sırt ve oturma bölgesinin birleşiminde bel desteği olduğundan bel ağrılarını engellemektedir ayrıca boyunuzun yüksekliğinde göre aşağı yada yukarı ayar yapabileceğiniz amortisör bulunmaktadır.

İkea mağazalarından bir sandalye almayı düşünüyorsanız ve bu alacağınız sandalye yemek dışında yani ofisinizde yada bilgisayarınızda kullanacaksanız eğer cazip fiyat teklifleri ile İkea Markus Dönen Sandalye tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle