Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Modalife Mobilya Domino Baza Başlık Yatak Takımı

[envira-gallery id=”4742″]

Yatak odalarınızda kullanışsız karyolalardan , rahatsız somyalardan , yataklardan bıktıysanız ve size rahat bir uyku sunacak baza setlerinden almaya karar verdiyseniz Modalife mobilya mağazalarında en çok satan baza takımı olan Modalife Mobilya Domino Baza Başlık Yatak Takımı fiyatına kıyasla çok konforlu olmasının yanında görünümü ile de ruhunuzu okşayacaktır.



Modalife Mobilya Domino Baza Başlık Yatak Takımı kahverenginin en çok tutulan tonu cappuccino renginde dizayn edilmiş lüks görünümünün arkasında konforu getiren şahane bir modeldir. Modalife baza takımında dikiş izleri ve süngerle desen verilerek şık bir görünüme kavuşmuş baza başlık ile kombine edilmiş uzun ayarlanabilir metal ayaklara sahip , yeni nesil makasları sayesinde rahatlıkla açılıp kapanabilen , geniş depolama alanına sahip karyola baza ve baza takımı ile müthiş bir şekilde uyum sağlamış rahat bir yatak bulunmaktadır.

Konforuna düşkün olanların , aradığı rahatlığı sunta karyola da bulamayanların veya yatak odasında yenilik arayanların çok tercih ettiği en iyi baza tavsiyesi Modalife Mobilya Domino Baza Başlık Yatak Takımı kampanyalı fiyatı ile sizleri mağazalara beklemekte.

Yorum Ekle