Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bauhaus Rattan Bahçe Salıncak

Bauhaus Rattan Bahçe Salıncak

Bahçeli evlerin , geniş balkonların veya üstü kapalı terasların olmazsa olmazı haline gelmiş salıncak modellerinin Bauhaus kalitesi ve güvencesi ile üretilmiş bahçe salıncağı modellerinin arasında hem görünüm hem de kalite olarak sizi tatmin edecek olan Bauhaus Rattan Bahçe Salıncak en ucuz salıncak modelleri arasında en iyisidir diyebiliriz.



Bauhaus Rattan Bahçe Salıncak kahve rengi iskelet ve bej renginde kumaş seçimi ile eşsiz bir uyum yakalamış olup Bauhaus mağazalarında farklı renkte çeşitlerde bulunmaktadır. Bauhaus salıncak 3 kişilik tasarlanmış olup uzun yıllar kullanabileceğiniz şekilde sağlam malzemeden üretilmiştir. Bauhaus bahçe salıncağının iskelet kısmı demir olup üzeri hasır ile kaplanmıştır bu sayede paslı çirkin bir görüntü olması engellenmiştir , oturma ve sırt bölgeleri süngerli kumaş olup güneşi ve yağmuru engelleyen üst tente aynı kumaştan yapılmıştır.

Aile boyu kullanabileceğiniz , estetik görünümü ile bahçenize renk katacak ve fiyatına göre çok üst düzey bir ürün olan Bauhaus Rattan Bahçe Salıncak size tavsiye edebileceğimiz en nadide salıncak modellerinden bir tanesidir.

Yorum Ekle