Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Zebrano Mobilya Rossi Baza Başlık Takımı

Zebrano Mobilya Rossi Baza Başlık Takımı

Yatak odaları ve baza takımları ile her zaman mobilya modasına öncülük etmiş olan Zebrano mobilyanın yeni sezonda büyük satış potansiyeli yakaladığı Zebrano Mobilya Rossi Baza Başlık Takımı fiyatının çok üstünde bir kalite ile siz değerli müşterilerine bir fırsat niteliğindedir.



Zebrano Mobilya Rossi Baza Başlık Takımı tamamı krem rengi olarak dizayn edilmiş olan ve üzerinde sarı led aydınlatmaları bulunan modern görünümü ile her türlü mobilya ve yatak odası ile uyum sağlayarak görenlerin gözlerini alamayacağı bir takımdır. Zebrano mobilya baza takımında büyük boy üzerinde dikiş izleri ve kapitone ile şekil verilmiş başlık ve yine üzeri kapitone ve led aydınlatmaları olan baza bulunmaktadır ve bazanın depolama alanı bulunmamaktadır.

Eğer ki lüks görünümlü ve aydınlatmalı bir baza takımına ihtiyacınız varsa size tavsiye edebileceğimiz modelleri arasında fiyatına göre üst düzey bir ürün olan ayrıca çok üst düzel kalitesinin yanında parıldayan bir estetiğe sahip olan Zebrano Mobilya Rossi Baza Başlık Takımı bulabileceğiniz en sıra dışı güzelliğe sahip takımdır.

Bir Yorum

Yorum Ekle