Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Therapy Yatak

İstikbal Mobilya Therapy Yatak

Hayatımınızın büyük bölümünü yataklarımızda uyuyarak geçirdiğimizi düşünürek yatak tasarımı yaparken müşterilerin konforlu bir uyku çekmecesi için çalışan İstikbal mobilyanın yeni sezonda satışına başladığı İstikbal mobilya en iyi yatak tavsiyesi olarak müşterilerine sunduğu İstikbal mobilya Therapy çift kişilik yatak rahat ve hijyenik bir uyku hali isteyenleri İstikbal mobilya yatak kampanyaları kapsamında indirimli yatak fiyatları ile mağazalara beklemekte.



En rahat yatak hangisidir sorusunun cevabı olan İstikbal Mobilya Therapy Yatak sabah kalktığında hiç bir yerinin ağrımadığı deliksiz bir uyku isteyenler için tasarlanmıştır.

İstikbal Mobilya Therapy Yatak

İstikbal yatak içinde torba yayları , çift taraflı keçeleri , çift taraflı ortopedik süngerleri ve kapiteli tüzeyi ile 6 katmanlı ayrıca dışında bir kalın ped ve bir ince yıkanabilir ped olmak üzere 2 katman bulunmaktadır yani anlayacağınız konforlu ve deliksiz bir uyku için özel tasarlanmış İstikbal yatak 8 katmanlıdır.

Alan herkesin beğenisini kazanan , sağladığı rahatlığa rağmen klasik bir yatak fiyatına satılan İstikbal Mobilya Therapy Yatak size tavsiye edebileceğimiz en iyi çift kişilik yataktır.

Yorum Ekle