Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aytaş Home Wood Yatak Odası

Aytaş Home Wood Yatak Odası Aytaş Home Wood Yatak Odası

Aytaş Home mobilya yenilenen marka gücü ve yeni sezon yatak odaları ile iyi bir pazar kurma yolunda ilerlerken modern görünümlü doğal bir duruşu olan Aytaş Home Wood Yatak Odası ile mobilya alacakların dikkatini çekmeyi başarmış olup cazip fiyat teklifleri ile de yatak odalarının satışını gerçekleştiriyorlar.



Retro tarzı yatak odası anlayışı ile yapılmış ve kesinlikle 18mm suntanın altında bir malzeme kullanılmamış olan Aytaş Home Wood Yatak Odası 2018 yılında markanın en çok satan takımlarından bir tanesidir. Aytaş Home yatak odası takımında yumuşak ve lüks görünümlü krem tonlarında başlık ile kombine edilmiş ister kendinden bazalı ister bazasız seçeneği olan çift kişilik karyola baza , biri aynalı biri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaklı geniş gardırop , kare ayna panosu olan uzun ahşap ayaklı biri desenli olmak üzere 4 çekmeceli şifonyer ve üzeri desenli çekmece klapası olan tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Yatak odası alırken markaya değil kaliteye para ödemek isteyenler , kaliteyi ucuz fiyatlara almak isteyenler Aytaş Home Wood Yatak Odası Takımı tam size göre tasarlanmış tercih edilebilir bir modeldir.

Yorum Ekle