Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesi

Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesi

Enza Home mobilya en moda Tv sehpalarını kullanışlı duvar üniteleri ile birleştirerek tasarladığı yeni sezon Tv ünitesi modelleri arasında 2018 yılında yakaladığı büyük satış potansiyeli bir yüzleri güldüren Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesi kalitesini ve malzemelerindeki sağlamlığı düşünürsek hem çok uygun fiyatlara satılıyor hem de zarif görünümü ile evinize renk katıyor.



Metalik kahve ve koyu meşe renk tonu ile mükemmel bir uyum yakalamış olan ayrıca çok fonksiyonlu kullanımı ile gönülleri feth eden Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesi fiyatına göre çok üst segment bir modeldir. Enza Home Tv ünitesinde konik biçiminde uzun ahşap ayak yapısına sahip ortası açık raflı modül sağ ve sol kısmı düşer kapak olarak dizayn edilmiş Tv sehpası , hem raflı hem de düşer kapaklı 2 tane modülden oluşan duvar ünitesi bulunmaktadır.

Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesi

Hep daha iyiyi hedefleyen ve bunun için uğraşan Enza Home mobilyanın çok işlevsel olarak dizayn ettiği Enza Home Mobilya Rosa Tv Ünitesini tek bir modül olarak uygun fiyatlara alabileceğiniz gibi alt modülü Enza Home Tv sehpası veya üst modülü Enza Home duvar ünitesi olarak parça parçada alabilmeniz mümkündür.

Yorum Ekle