Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tekzen Gölgelik Çardak

Tekzen Çardak

Tekzen Çardak Modelleri bahçenizde otururken sıcak yaz güneşinden yada bahar yağmurlarından sizleri koruyacak işlevselliğe sahip olup görünümü Tekzen Kamelya Modelleri ile benzer olsa da yanındaki unsurları , gölgelik özelliği ve kolay kurulumu ile kesinlikle son yılların en çok tercih edilen güneşten korunma yöntemidir.



Tekzen Çardak Fiyatları itibari ile klasik bir çadırla eş değer olmasına rağmen kesinlikle farklı kullanım alanları olduğundan evinde bir kamelya yada çardak isteyenlerin ilk dikkatini çeken ürün Tekzen Gölgelik Çardak olmuştur. Tekzen Kamelya Çardak olarak satıla sunduğu ürün yeşil renkte üst brandaya sahip olup demir köşe direklere ve etekleri yeşil , beyaz tül yan kapamalarıda ürünün en can alıcı kısımlarıdır. Tekzen Çardak Tüllü olarak dizayn edilen markanın tek bu tarzda modeli olup bu özellikte üretilmiş nadir kamelya çeşitlerindendir. Tekzen Çardak 3 metreye 3 metre olarak tasarlanmıştır , kullanılan malzeme polyesterdir , demir direkler ürünğn içeriğine dahil olup Çardak size demonte olarak gelmektedir yani kurulumu size aittir.

Eğer bahçenizde güneşten veya yağmurdan etkilenmeden , keyfinizi , yerinizi bozmadan oturmak istiyorsanız ve Tekzen Kamelya Fiyatları size pahalı geldiyse eğer bu tarz müşterilere tavsiyemiz en çok tercih edilen gölgelik modeli olan Tekzen Çardak Fiyatı itibari ile tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle