Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bauhaus Adore Gardırop

Bauhaus Gardırop Fiyatları

Bauhaus Gardırop Modelleri yatak odanızda veya genç odalarına dekoratif bir görünüm kazandıracak  , kullanım olarakta gayet kullanışlı bir tasarıma sahip olup en çok tercih edileni Bauhaus Adore Gardırop fiyat olarakta gayet cazip olup uygun maliyetli bir gardolap almak isteyenler için çok ideal bir tercih olacaktır.



Bauhaus Gardırop Fiyatları çok ucuz olduğundan bir çok aile buradan alışverişini yapmaktadır. Bauhaus Adore Gardırop 4 kapaklı , kapakların kulpları metal kaplamadır , kapakların 2 tanesi uzun 2 tanesi kısa olup kısa kapakları  altlarında 2 adet çekmece yer almaktadır. Milas ceviz kasaya beyaz kapaklar ve klapalar olarak dizayn edilmiş olan Bauhaus Gardıroplarda 2 sıkıntı var bir tanesi kapaklarda ayna olmaması diğeri ise patik ayak kullanıldığından altının temizlenmesinin zor olmasıdır.

Bauhaus Gardırop Kampanyalarını takip ediyorsanız eğer şuanki fiyatının bile daha altına alabileceğiniz Bauhaus Adore Gardırop kaliteli malzeme anlayışı , kullanışlı tasarım zenginliği ve müşteriyi memnun eden cazip fiyat teklifleri ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Yorum Ekle