Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tepe Home Arlex Tv Ünitesi

Tepe Home Tv Ünitesi

Tepe Home Tv Ünitesi Modelleri genel itibari ile sade ve kullanışlı olarak tasarlanmakta olup müşterilerini en çok nasıl memnun ederim düşüncesi ile yapılmaktadır ayrıca Tepe Home Duvar Üniteleri ve Tv Sehpalarını birleştirerek dizayn edildiğinden çok kullanışlı olmaktadır bu kapsamda en güzel örnek kesinlikle Tepe Home Arlex Tv Ünitesidir.



Tepe Home Arlex Tv Ünitesi krem ve anadolu ceviz renk bütününün usta ellerde hayat bulması ile tasarlanmış 2 farklı modülden oluşan mükemmel birleşimidir. Tepe Home Tv Ünitesinde uzun dekoratif ayakları ile güven veren üzerine anadolu ceviz sunta ile desen verilmiş 2 adet çekmecesi bulunan 30 mm üst tablası ile Tepe Home Tv Sehpası ve enine duvara monte edilmiş tek düşer kapaklı Tepe Home Duvar Ünitesi bulunmaktadır.

Tepe Home Tv Ünitesi Fiyatları biraz pahalı gibi görünsede piyasadaki diğer ürünlerin yanında üstün kalitesini düşünürsek gayet memnun edici bir rakam gibi geliyor göze batmıyor.

Eğer ki Tepe Home Televizyon Sehpası yada duvar ünitesi alacaksanız size tavsiyemiz iki modülün birleşimi ile hayat bulmuş olan Tepe Home Arlex Tv Ünitesi olacaktır hem de çok uygun fiyatlara.

Yorum Ekle