Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bauhaus Kitaplıklı Çalışma Masası

Bauhaus Kitaplikli Calisma Masasi

En Çok Tercih Edilen Çalışma Masaları arasında yer alan lüks görünümlü ve oldukça kullanışlı olmasının yanında çok fonksiyonlu bir tarzı olan Bauhaus Kitaplıklı Çalışma Masası ister ofisinizde ister genç yada çocuk odalarında gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz çok yer kaplamayacak tam bir performans ürünüdür.



Kitaplıklı Çalışma Masaları son yıllarda çok sayıda müşterinin ortak isteği haline gelmiş ve bu kapsamda Bauhaus Çalışma Masaları 2019 yılında biraz revizyona uğrayarak bu son halini almış. Bauhaus Çalışma Masası Modellerinin alt kısmı bilindik yanında çekmeceleri olan klasik bilgisayar masası , üst kısmı ise bilgisayar masasının üstüne monte edilmiş çok sayıda rafı bulunan kitaplık olarak dizayn edilmiş.

Bauhaus Çalışma Masası Fiyatları gayet uygun düzeyde olup kitaplık fonksiyonu eklenmesine rağmen fiyatta bir artış olmamıştır hal böyle olunca Bauhaus Çalışma Masası Kampanyası kapsamında size tavsiye edeceğimiz en özel ürünlerden bir tanesi olan Bauhaus Kitaplıklı Çalışma Masası fırsatını kaçırmayın.

Yorum Ekle