Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı

Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı

 

Saka Mobilya Yemek Odaları yurt içi ve yurt dışında çok sayıda mağazada müşterilerin odak noktası haline gelmiş çok sayıda modelden oluşmakta olup yeni sezonda birlikte satışına başladıkları Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı geniş bir konsepte sahip , kaliteli malzeme anlayışı ile üretilmiş ayrıca modern görünümü ile avrupa tarzı bir duruşu olan tavsiye edilir bir üründür.



Saka Mobilya Yemek odası Modellerinde kullanılan malzemeler son teknoloji ürünleri olduğundan yeniliklere her zaman ayak uydurabilmekte olup Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı bunların en güzel örneklerinden bir tanesidir. Saka Yemek Odası Takımında Konsol , Gümüşlük ve Yemek Masası bulunmaktadır.

Saka Mobilya Vitrinli Gümüşlük ; 2 tane aynı modülden oluşmakta olan ürünü bir arada yada ayrı ayrı kullanabilirsiniz , Saka Gümüşlük uzun ahşap ayakları olan , cam kapak ve cam raflardan oluşan ayrıca cam raflarında led ışıklı aydınlatmaları olan tercih edilir bir üründür.

Saka Mobilya Konsol ; dikdörtgen bir ayna panonun üstüne led ışıklı yuvarlak bir ayna panonun birleşiminden oluşan konsol ayna pano ile bütünleşmiş uzun ayak yapısına sahip , üzerinde metal kulpları olan 4 kapaklı konsol tam bir performans ürünüdür.

Saka Mobilya Yemek Masası ; beyaz ahşap ayaklı ve mor deri kaplama kolsuz 4 adet sandalye ile kombine edilmiş ,  üzeri desenli ayak yapısına sahip , açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası zarif görünümü ile takımı tamamlayan unsur olmuştur.

Saka Mobilya yemek odası Fiyatları çok geniş konseptini , üstün kalitesini ve modern görünümünü göz önünde bulundurursak bilindik markalara kıyasla çok uygun olup eğer ki nasıl bir yemek odası alacağınıza karar vermediyseniz ve marka takıntınız yoksa Saka Mobilya Bentle Yemek Odası Takımı tam size öre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle