Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Fidanoğlu Mobilya Maya Yemek Odası

Fidanoğlu Mobilya Maya Yemek Odası

Fidanoğlu Mobilya Yemek Odası modelleri arasında yer alan , modern tarzı ve doğal ahşap görünümü ile çok satan takımlar arasındaki yerini koruyan Fidanoğlu Mobilya Maya Yemek Odası 2019 yılında da katalogta yer alacak en kullanışlı ürünler arasındadır.



Konsol , Tv ünitesi , yemek masası ve sandalyeden oluşan , tarz olarak avrupa tarzı bir yapısı olan ürünün doğal görünümü sizi kendine bağlayacak olan Fidanoğlu Mobilya Yemek Odası metalik gri ve latin ceviz renk tonu ile birbiri üzerine mükemmel bir uyum sağlamışlar.

Fidanoğlu Mobilya Konsol 2 tane dikdörtgen şeklinde kenarları oval kesim ayna pano ile kombine edilmiş , 2 kapaklı ve 2 çekmeceli bölmeden oluşan uzun ahşap ayaklı Fidanoğlu Mobilya Yemek Masası ortadan açılarak uzayabilen açıkken 8 kapalıyken 6 kişilik olan , dekoratif ayakları bulunan ve gri renkte oturma ve sırt bölmeleri olan 4 sandalye ile kombine edilmiştir.

Salonlarınızda ve yemek odalarında yer vereceğiniz ayrıca ucuz Fidanoğlu Mobilya Yemek Odası Fiyatları ile mağazalarda yer alırken sizi 2019 yılının sonuna kadar bekleyecek olan Fidanoğlu Mobilya Maya Yemek Odası size tavsiye edebileceğimiz özel ürünlerden bir tanesidir.

Yorum Ekle