Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tetri Home Mobilya Lucca Yemek Odası Takımı

Tetri Home Mobilya Yemek Odası

Tetri Home Mobilya Yemek Odaları üst düzey modüllerden oluşmakta olup farklı tasarımları , mükemmel renk seçimleri salonlarınızı aydınlatmaya yetecektir bu kapsamda markanın en çok satan 2018 ürünü Tetri Home Mobilya Lucca Yemek Odası Takımı modern görüntüsü ve avrupa tarzı dizaynı ile çok dikkat çekici bir modeldir.



Konsol aynası , konsol , masa ve sandalyeden oluşan çekirdek yemek odası modellerinden bir tanesi olan Tetri Home Yemek Odası Modelleri arasında yer alan takım yerli ceviz ve siyah renk bütününden hayat bulmuştur.

Tetri Home Mobilya Konsol modül ile bütün olan altın rengi ayakları , 2 siyah ve 2 ceviz renkte kapaklı bölmesi olan , üzeri işlemeli panoda yer alan konsol ayna pano ile zarif bir uyum sağlamıştır.

Tetri Home Mobilya Yemek Masası altın renginde metal ayak yapısına sahip , 5cm kalınlığında üst tablaya sahip çok özel bir ürün olup , krem renk kumaşı ve metal ayak yapısı ile harika bir tarzı olan 4 sandalye ile bütünleşmiştir.

Tetri Home Mobilya Masa Sandalye Modelleri arasında en zarif görüntüye sahip , konsol olarakta modern görünümlü bir ürünü olan Tetri Home Mobilya Lucca Yemek Odası Takımı size tavsiye edebileceğimiz çok nadide bir eserdir.

Tetri Home Mobilya Yemek Odası Fiyatları çok özel , kaliteli ve farklı tasarımlardan oluştuğundan biraz maliyetli olduğundan bu sizin için problem değilse modeller harikadır.

Yorum Ekle