Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Nills Mobilya Pralin Mutfak Masası

Nills Mobilya Pralin Mutfak Masası

Nills Mobilya Mutfak Masası Modelleri konusunda çok çeşitlilikten ziyade farklı , kaliteli ve özgün tasarımlara yer vermeyi seçmiş nadir markalardan bir tanesi olmakla birlikte koleksiyon da fason ürünler olmayıp her biri kendi ürünleri olup en çok beğenileni Nills Mobilya Pratin Mutfak Masası size her alanda eşlik edecek ister mutfak ister yemek masası olarak kullanabileceğiniz güzide bir modeldir.



Tamamı ceviz renkte estetik bir tasarıma sahip olan Nills Mobilya Mutfak Masası seti halinde değil tekil olarak satılmaktadır yani yanında sandalye veya herhangi bir modül bulunmamaktadır. Nills Mobilya Yemek Masası olarakta kullanabilmeniz için tasarlanmış olan ürün konik şeklinde uzun ahşap ayakları olan , 2 katmanlı biri düz biri desenli üst tablası bulunan kare şeklinde kenarları oval yapılmış şık bir üründür.

Çok yönlü kullanılabilir olmasına , kaliteli malzeme anlayışına ve özgün tarzına rağmen Nills Mobilya Mutfak Masası Fiyatları gayet uygundur. Eğer ki bu markayı tercih edecekseniz Nills Mobilya Pralin Mutfak Masası size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle