Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Micke Çalışma Masası

İkea Çalışma Masası

İkea Çalışma Masası veya bilgisayar masası alacaklar için ilk öncelikli alışveriş yapılacak markalardan biri olmakta çünkü İkea bu konuda en geniş ürün çeşitliliğine sahip olmakla birlikte İkea Micke Çalışma Masası gibi farklı ve kullanışlı tasarımlarıda bünyesinde barındırmaktadır.



İkea Beyaz Çalışma Masasını modern görünümü , kaliteli yapısı ile ister evinizde ister ofisinizde kullanabilir ayrıca İkea ürünü Bilgisayar Masası gibi tasarladığı için genç yada çocuk odalarında da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

İkea Çalışma Masası tamamı beyaz renkte tasarlanmış , sol kısmında bilgisayar kasası koyabileceğiniz bir bölme ve onun üstünde küçük bir çekmece bulunmakta ve sağ kısım beyaz renkte U şeklinde metal ayakla desteklenmiş oluş oturduğunuzda ayağınızın üstünde kalan yerde 1 adet uzun çekmecede bulunmaktadır.

İkea Bilgisayar masası yada çalışma masası olarak kullanabileceğiniz bu çok özel ürünü çok ucuz İkea Çalışma Masası Fiyatları ile sizlere sunmuş olup mağazada siz değerli müşterilerini beklemektedir.

Yorum Ekle