Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Weltew Mobilya Diva Çift Kişilik Baza Seti

Weltew Mobilya Diva Çift Kişilik Baza Seti

Kalitenin ve zarafetin bir arada güzel olduğunu savunan Weltew Mobilyanın baza modelleri arasında yer alan modern görünümü ile yatak odalarınıza doğal bir görünüm kazandıracak olup bunlardan Weltew Mobilya Diva Çift Kişilik Baza en çok tercih edilen modeller arasında zirvedeki yerini koruyor olup 2019 yılında da satışta olacaktır.



Weltew Mobilya Çift Kişilik Baza seti kahve ve krem renklerinin bir arada sunularak eşsiz bir uyum yakaladığı tavsiye edilir bir üründür. Weltew Mobilya Baza Başlık Takımında üzerine düğmelerle desen verilmiş , u şeklinde olup kenarlarıda süngerli bir yapıya sahip büyük boy weltew başlık ile kombine edilmiş üzeri desenli uzun köşe ayakları olan , yan traverslerine baklava şeklinde dikişlerle desen yapılmış , yeni nesil makasları sayesinde kolaylıkla açılıp kapanabilen depo kısmı olan Weltew Mobilya Baza bulunmaktadır.

Çok ucuz Weltew Mobilya Baza Fiyatlarına rağmen her zaman kaliteli ve modern tasarımları alabileceğiniz mağazadan sizde kendinize göre bir ürün alacaksanız Weltew Mobilya Diva Çift Kişilik Baza Seti size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle