Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Develi Mobilya Develi Yemek Odası

Develi Mobilya Develi Yemek Odası

Avangard mobilya modelleri ile nam salmış olan Develi Mobilya Yemek odaları ile her zaman beğenilen , kalitesi tartışılmaz üst düzey ürünler olup markanın göz bebeği olarak sunduğu Develi Mobilya Develi Yemek Odası bu modeller arasında en çok tercih edilen ve müşterilere en iyi avangard yemek odası olarak sunulan tavsiye edilir bir modeldir.



Develi Mobilya Yemek Odası Modellerinden birini alacaksanız ilk önce hangi tarzda olacağına karar vermelisiniz çünkü avangard , klasik ve modern olmak üzere 3 farklı konsepte hitap etmekte olup bizim tavsiyemiz avangard olan Develi Mobilya Develi Yemek Odası takımıdır. Konsol , gümüşlük , yemek masası ve sandalyelerden oluşan takım kırık beyaz renk tonunda üretilmiştir.

Develi Mobilya Konsol ; kenarları işlemelerle süs yapılmış büyük bou ayna pano ile bütünleşmiş 4 kapaklı , uzun ayaklı kullanışlı bir modüldür.

Develi Mobilya Yemek Masası , farklı renklerde üzeri düğmelerle desen yapılmış konforlu 4 sandalye ile kombine edilmiş açılır kapanır özelliği olmayan dekoratif ayak yapısı ve üst tablaya sahip 6 kişilik bir masadır.

Develi Mobilya Gümüşlük ; işlemeli uzun ayaklara sahip , cam kapaklı ve cam raflı , gümüşlük ürünlerinizi sergileyeceğiniz çok hoş bir vitrindir.

Kalitesine odakla ucuz Develi Mobilya Yemek Odası fiyatları ile satılan , içindeki her modül kaliteli , kullanışlı ve farklı olan Develi Mobilya Develi Yemek Odası size tavsiye edeceğimiz en iyi avangard yemek odasıdır.

Yorum Ekle