Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Teleset Mobilya Cornell Köşe Koltuk Takımı

Teleset Mobilya Cornell Köşe Koltuk Takımı

Teleset Mobilya koltuk takımları markanın en çok sattığı ürünlerden olup tasarımları ve konforları tartışılmayacak seviyede iyi modellerden oluşmakta , 2018 yılının sonlarına gelirken Teleset Mobilya Cornell Köşe Koltuk Takımı çok beğenilen ürün olup fiyat performans kalite üçleminden çok iyi bir puanla çıkan nadir ürünlerdendir.



Teleset Mobilya Oturma Grupları arasında yer alan , tek başına bir odayı dekor edebilecek potansiyelde olan Teleset Mobilya Köşe Koltuk Takımı fiyatına göre hem çok kaliteli hem de çok rahattır. Tamamı beyaz renkte tasarlanmış , geniş köşeli takoz ayak yapısına sahip olan Teleset Mobilya Köşe Takımı 3 tane büyük yastık ile konfor sağlayan , yatak olamayan lakin tek kişinin rahatlıkla yatabileceği büyüklükte oturma alanı olan , orta sertlikte süngeri , silinebilir kumaşı bulunan ve küçük kırlentler ile süslenmiş bir takımdır.

Teleset Mobilya Koltuk Takımı Fiyatları her zaman tekil olarak hesaplanır olduğundan takım içeriğini cebinizdeki paraya yada odanızın büyüklüğüne göre siz yapabilirsiniz. Eğer ki lüks ve kullanışlı olup aynı zamanda ucuz olan bir köşe takımı almak düşüncesindeyseniz Teleset Mobilya Cornell Köşe Koltuk Takımı size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle