Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Konfor Mobilya Esperar Baza Başlık Seti

Konfor Mobilya Esperar Baza Başlık Seti

Konfor Mobilya baza başlık takımları ile her zaman ilgi gören modellerden oluşmakta olup kaliteleri , tasarımları ve cazip Konfor Mobilya Baza Fiyatları ile satılan mükemmel görünümlü takımlardan bir tanesini almak isterseniz Konfor Mobilya Esperar Baza Başlık Seti size tavsiye edebileceğimiz en çok tercih edilen favori üründür.



2018 yılının başından bu yana mağazada satışta olan Konfor Mobilya Çift Kişilik Baza kül rengi ile tasarlanarak her renk ve modelde mobilya ile uyum içerisinde olması sağlanmıştır. Konfor Mobilya Baza Başlık Setinde üzerinde 2 tane nokta şeklinde desen verilmiş , konforlu süngeri ve silinebilir kumaşı olan Konfor Mobilya Başlık ile kombine edilmiş uzun kahverengi konik ayakları ile altını kolayca temizleyebileceğiniz , yeni nesil makasları sayesinde kolaylıkla açılıp kapanabilen Konfor Mobilya Karyola Baza bulunmaktadır.

Uygun Konfor Mobilya Çift Kişilik Baza Fiyatları sizi yanıltmasın çünkü marka kendini yılların verdiği tecrübe ve olumlu müşteri yorumları ile kanıtlamış tercih edilen ürünlere sahip olan bir marka olup Konfor Mobilya Esperar Baza Başlık Seti size tavsiye edebileceğimiz eşsiz güzellikteki ürünlerdendir.

Yorum Ekle