Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Newjoy Mobilya Oxford Ranza

Newjoy Mobilya Oxford Ranza

Newjoy Mobilya Ranza Modellerin 2 farklı tasarım kullanmış , bunlardan bir tanesi compact ranza denilen üstü yatak altı çalışma masası olan diğeri ise çekmece merdivenli normal ahşap ranza olup eğer ki 2 çocuğunuz için alıyorsanız ürünü size tavsiyemiz Newjoy Mobilya Oxford Ranza olacak çünkü alttaki yavru kısmıda açıldığında 3 çocuğa kadar yatak bulunmaktadır.



Newjoy Ranza tamamı beyaz renkte üretilmiş , tamamı ahşap olup sadece üst kat korumalıkları demir olan ve modern görüntüsü ile gençlerin beğenisini kazanan güzel bir üründür. Genç odalarında çok şahane bir ambiyans ortaya koyan , merdivenlerindeki çekmeceler sayesinde büyük bir depolama alanıda bulunan Newjoy Mobilya Yavrulu Ranza alt katında kitaplık tarzı raflarda bulunmakta olup bunlara ek olarak altında baza benzeri yavru yatağı sayesinde 3 çocuklu aileler için de çok kullanışlı bir hâl almaktadır.

Piyasada satılan bu tarz ürünlere göre hem daha kaliteli olan hem de ucuz sayılabilecek Newjoy Mobilya Ranza Fiyatları ile satılan heryerde bulamayacağınız yavru yatak özelliği ile ekstradan bir yatak açma imkanı tanıyan Newjoy Mobilya Oxford Ranza size tavsiye edebileceğimiz çok özel bir modeldir.

Yorum Ekle