Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İpek Mobilya Massimo Yemek Odası Takımı

İpek Mobilya Massimo Yemek Odası Takımı

İpek Mobilya 2018 Yemek Odası Takımlarında yılların verdiği tecrübe ve deneyimle bir takımdan en iyi nasıl faydalanılabilir , en güzel nasıl görünür gibi konularda bir çok firmaya örnek olacak tasarımlara sahip olup yeni sezon kataloğunda yer alan İpek Mobilya Massimo Yemek Odası Takımı kampanyalı fiyatları ile en çok beğenilen ve şimdiye kadar en çok satılmış olan model konumundadır.



İpek Mobilya Yemek Odası Modellerinde her zaman uyguladığı vitrin , yemek masası ve konsol konseptinin en orjinal uyumunun sunulduğu İpek Mobilya Massimo Yemek Odası Takımı tamamı beyaz renkte üretilmiş olup country tarzında bir model olduğunu söylememiz yanlış olmaz. İpek Mobilya Yemek Odasında olan ürünler ;

İpek Mobilya Gümüşlük ;

İçinde led aydınlatmaları bulunan , uzun ayak yapısına sahip , lüks bir vitrin görünümünde , cam kapaklı ve cam raflı güzel bir üründür.

İpek Mobilya Yemek Masası ;

Açılır kapanır özelliği olmayan , ekstra dekoratif ayakları ile bu açığı kapatan , oldukça geniş bir ürün olup lüks görünümlü oldukça rahat bir oturuşa sahip 4 adet sandalye ile kombine yapılmıştır.

İpek Mobilya Konsol ;

Eğri kenar çalışması yapılmış büyük boy ayna pano ile bütünleşmiş , uzun ayak yapısına sahip , üzeri desenli olan 4 kapaklı bölmeden oluşan kullanışlı bir modüldür.

Eğer ki ucuz İpek Mobilya Yemek Odası Fiyatları ile salonunuzun havasını olumlu bir şekilde etkileyecek lüks görünümlü bir takım almak istiyorsanız size tavsiyemiz İpek Mobilya Massimo Yemek Odası Takımı olacaktır.

Yorum Ekle