Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Wenge Mobilya Elis Yatak Odası

Wenge Mobilya Elis Yatak Odası

Wenge Mobilya Yatak Odası Modelleri avangard tarz mobilyalar sevenlerin oldukça fazla beğenerek tercih ettiği , çok sayıda sıradan ürün yerine az sayıda elit takımlardan oluşmakta olup Wenge Mobilya Elis Yatak Odası Takımı bu modeller arasında oldukça hayranı olan herkes alamasa bile herkesin beğenerek incelediği bir üründür.



Zengin görünümlü olan ve en üstün kalite standartlarında üretildiğinden Wenge Mobilya Yatak Odası Fiyatları ekonomik gücünüz yoksa biraz pahalı gelebilir lakin şunu söylemeliyimki parasının her kuruşunu hak eden Wenge Mobilya Elis Yatak Odası şifonyer , karyola baza , komodin ve gardıroptan oluşan avangard yatak odaları arasında oldukça beğenilen bir modeldir.

Wenge Mobilya Elis Yatak Odası

Wenge Mobilya Şifonyer ; yuvarlak panoya yuvarlak kenarları altın işlemeli ayna pano ile bütünleşmiş gövdeyle bir uzun ayak yapısı , yanlarda büyük birer çekmece ve ortada altın renkte nokta kulplar takılmış üst üste üç çekmeceden oluşan estetik bir şifonyer modelidir.

Wenge Mobilya Karyola Baza ; devasal boyda , üzerine düğmeler ile desen yapılmış , kenarlarında 2 adet uzun direk bulunan beyaz renkte başlık ile kombine yapılmış , ayak ucunda puf sandığı bulunan , depolama alanı bulunmayan mükemmel bir tasarımdır.

Wenge Mobilya Gardırop ; yerden yüksek ayak yapısı ile altı kolaylıkla temizlenebilen , biri aynalı olmak üzere 3 sürgülü kapaktan ve kapakların altında yer alan 3 büyük çekmeceden oluşmakta olup içinde çok sayıda raf ve askı borusu bulunmaktadır.

Wenge Mobilya Komodinler ; bir takımda 2 tane yer alan , uzun ayak yapısı ile minyatür bir şifonyeri andıran , altın kulpları bulunan 2 çekmeceli asil ürünlerdir.

Beyaz ve altın renginden hayat bulmuş olan Wenge Mobilya Elis Yatak Odası Takımı avangard tarzda elit bir model arıyorsanız ve fiyat sizin için bir rakamdan ibaretse alabileceğiniz en elit modellerden bir tanesidir.

Yorum Ekle