Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Beyaz Dresuar

İkea Dresuar

İkea Dresuar modelleri ve fiyatları en çok beğenilen markalar arasında her zaman kendisine zirvede yer bulmuş olup bu eşsiz tasarımlar arasında 2019 yılında büyük beklentiler ile kataloğa eklenmiş İkea Beyaz Dresuar oldukça modern görünümü , çok fonksiyonel dizaynı ile mağazalardaki iyi modeller arasındadır.



Beyaz Dresuar İkea mağazalarının uzun yıllardır vazgeçilmezleri arasında yer almakta hatta İkea mağazalarında farklı renk bir model bulunmamakta bu sebeple tamamı saflığın ve temizliğin rengi olan beyaz ile üretilmiş olan , dekoratif görünümlü uzun ahşap ayak yapısı , ürüne gizlice yerleştirilmiş olan ön kısımdaki büyük çekmecesi ve onun üstünde 2 tane küçük çekmecenin bulunduğu kenarları işlemeleri üst tabladan oluşmaktadır. İkea Aynalı Dresuarın elips şeklindeki aşağı yukarı hareket ettirilebilen aynası ürünün ilgi çekici özelliğidir.

Birbirinden güzel ürünlerin İkea Dresuar Fiyatlarındaki ciddi indirimlerle kalitelerinin çok altında rakamlara satılıyor olması karar vermenizi zorlaştıracak olsa da hem aynalı , hem çekmeceli , hem de gizli çekmecesi bulunan  İkea Beyaz Dresuar size tavsiye edebileceğimiz bir üründür ayrıca 799 liralık %20 indirimli fiyatı ile.

Yorum Ekle