Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Evidea HouseLine Tv Ünitesi

Evidea HouseLine Tv Ünitesi

Evidea Tv Ünitesi Modelleri ve Fiyatları ile mağazalarda ve özellikle internetten satışlarda en çok beğenilen ve çok cazip tekliflerle satılmakta olan en iyi Evidea Ünitelerinden oluşan geniş çaplı bir ürün çeşitliliği olan bir firmadır ve bu kapsamda geçen yılı baz alırsak Evidea HouseLine Tv Ünitesi en çok tercih edilen model olma özelliğini taşıyan favori ürünümüzdür.



Safir meşe ve beyaz renk bütünlüğünde üretilmiş olan Evidea Duvar Ünitesi çok fonksiyonel olması ile nam salmasının dışında bulunduğu ortamı güzelleştiren bir tasarıma sahiptir. Farklı boylarda 3 tane düşer kapaktan oluşan asimetrik sehpası da bulunan alt modül , 3 tane ayrı ayrı duvara monte edilen kapaklı bölmeler ve biri aşağıda diğer yukarıda duran birbiri ile bağlantılı duvar rafından oluşan Evidea Yaşam Ünitesi simetrik olmayan lakin göze hoş gelen bir modül konumundadır.

Evidea Televizyon Ünitesi almak için en doğru adreslerden bir tanesi olup birbirinden güzel ve kullanışlı çok sayıda model arasında bir seçim yapmak durumundaysanız 369 liradan kampanyalar ile birlikte 259 liraya inen fiyatı ile Evidea HouseLine Tv Ünitesi sizin için çok doğru bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle