Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Origami Mobilya Bakü Genç Odası

[envira-gallery id=”4248″]

Büyük çaplı devasal projelerde her zaman mobilya öncüsü olmayı başarmış olan Origami mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer alan gösterişli ve kaliteli bir model olan Origami Mobilya Bakü Genç Odası fiyat olarak sizi biraz zorlasa da kalitesi ve görkemi ile tatmin edici bir özelliğe sahip.



Origami Mobilya Bakü Genç Odası beyaz ve pembenin özel tonlarından karanfil rengi ile tasarlanmış olup modern görünümü ile sizi kendine hayran bırakacaktır. Alışılmış genç odalarının aksine odanızı tamamen kapsayacak olup odanızı çok faydalı bir şekilde kullanıp odanızın her bir yerinden yararlanmanız için dizayn edilmiştir. Origami mobilya genç odasında yanlarında yarım tenis topu büyüklüğünde desenlerle çevrilmiş olup yarım kalp şeklinde başlıkla kombine edilmiş tek kişilik bazasız karyola , dresuar benzeri bir tarza sahip arkası duvara sabitlenmiş 2 ayaklı çalışma masası , dışı beyaz içi hardal rengi üzerinde aplik benzeri şekilleri bulunan çok raflı kitaplık ve uzun ayakları bulunan tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Büyük küçük herkesin beğenisini kazanacak , çocuğunuzun küçüklüğünden evlenene kadar kullanabileceği , fiyat olarak biraz pahalı olsa da kalite ve görünüm olarak sizi kendine mest edecek bir genç odası takımı arıyorsanız eğer Origami Mobilya Bakü Genç Odası mağazalarda sizi beklemekte.

Yorum Ekle