Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yiğit Avm Selena Vestiyer Portmanto

[envira-gallery id=”4334″]

Yiğit Avm mağazalarında satılan portmanto , vestiyer modelleri arasında modern görünümü ve düşük taksitleri ile dikkat çeken Yiğit Avm Selena Vestiyer Portmanto evinizin girişinde misafirlerinizi karşılayacak mükemmel bir modül olacağından en ufak bir şüpheniz olmasın.



Yiğit Avm Selena Vestiyer Portmanto beyaz renkte tasarlanmış lakin gösterişli bir görünüm kazanması için altın yaldız renkte ince dokunuşlarla zenginleştirilmiş. Uzun ahşap ayakları bulunan Yiğit Avm portmantoda ortada aynalı kapaklı bölme çok sayıda rafla doldurularak ayakkabılık gibi tasarlanmış , aynalı bölümün sol tarafına askılıklar koyularak uzun montlarınızı asmanız hedeflenmiş , diğer kısımda ise üst tarafta yine askılıklar ve altında 3 tane çekmece bulunmaktadır. Gayet sağlam bir duruş sergileyen Yiğit Avm vestiyer uzun yıllar size eşlik edecektir.

Uygun fiyatının yanı sıra evinizin girişinde heykel gibi güçlü duruşu ile fevkalade bir görünüm sergileyecek olan Yiğit Avm Selena Vestiyer Portmanto evinizin ambiansını pozitif olarak etkileyecektir.

Yorum Ekle