Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İberba Mobilya Carmen Yatak Odası

Bursa , İzmir ve Antalya da mağaza hizmet veren ve git gide büyümeye devam eden iberba mobilyanın kendinden emin duruşu ve ve farklı yapısıyla alıcılarının dikkatini çeken İberba Mobilya Carmen Yatak Odası mağazalarda yerini almış.

İberba Mobilya Carmen Yatak Odası yerli ceviz renge işlenen siyah renkte işlenen profillerle tasarlanmış bir takım. Carmen gardırop 2 sürgülü kapaklı , sağ kapak tam boy ayna , sol kısmın ortasında siyah işlemeli profil yapılmış. Gardırop çok raflı ve dolap içi çekmeceleri bulunan ve bu sayede geniş kullanım alanı olan bir model. Şifonyer , komodin ve karyolada siyah renkte ahşap ayaklar takımın kendini gösteren parçası olmuş. Karyolası kendinden bazalı gösterişli bir model , şifonyer rutinin dışında çekmeceli değil kapaklı bir model olarak tasarlanmış. Bütün modüllerin orta kısmında siyah işlemeli profilden mevcut.

Bir bütün olarak değerlendirmemiz gerekirse eğer sade ve oturaklı bir model olan İberba Mobilya Carmen Yatak Odası Büyük iberba mağazalarında sizleri beklemekte.

[envira-gallery id=”2447″]

Yorum Ekle