Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Merinos Mobilya Turkuaz Yatak Odası

Halı ve ev tekstilinin yanında geniş bir mobilya kataloğu bulunan merinos mobilyanın birbirinden güzel yatak odası modelleri arasında dikkat çeken renkli modellerden biri olan Merinos Mobilya Turkuaz Yatak Odası 8900 liradan bütün merinos mağazalarında yer almakta.

Merinos Mobilya Turkuaz Yatak Odası anadolu ceviz ve turkuaz renk karışımından doğan estetik bir model. turkuaz gardırop iki kapaklı sürgülü bir model , sağ kapak tam boy aynalı , sol kapağın yarısı turkuaz diğer yarısı anadolu ceviz ve üstünde şerit halinde profil desenler mevcut. İç tasarım olarak 4 tane askı borusu 11 tane rafı mevcut. Turkuaz şifonyer 3 çekmeceli ve 1 kapaklı bir model ayakları yüksek ahşap konik ayaklardan şifonyer ayna pano düz klasik aynadır. Komodinler sağlı sollu olarak tasarlanmış biçim olarak şifonyerin tek çekmecesi gibi görünüyor. Turkuaz karyolanın başlığında turkuaz renk sütunları bulunmakta ve bazası yoktur.

Yatak odanıza renk katmak isterken kalite ve estetik görünümden ödün vermek istemiyorsanız merinos mobilyanın yeni sezonda ürettiği Merinos Mobilya Turkuaz Yatak Odasını size tavsiye edebiliriz iyi günlerde kullanabilirsiniz.

[envira-gallery id=”2454″]

Yorum Ekle