Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Rengarenk Mobilya Pony Baby Bebek Odası

Genç ve bebek odaları konusunda geniş kapsamlı bir doğası olan rengarenk mobilyanın sade bir görünüşü olmasına rağmen kullanışlılık konusunda mütevazi olamayan modeli Pony baby Bebek Odası 3930 liradan satılmaktadır.

Rengarenk Mobilya Pony baby Bebek Odası Uzayan sallanır beşik , gardırop ve şifonyerden oluşan , beyaz ve kahve renk tonlarının bütününden hayat bulan kullanışlı bir model. Pony baby beşik altında 3 tane çekmecesi ve sağ kısmında da 2 çekmecesi bulunan sallanır yapısıyla bebeğinizi büyütene kadar sizi idare edecektir ayrıca büyüdükten sonra çocuk odası alana kadar beşiğin üstünü söküp karyola olarak kullanılabilir ve sağ kısmındaki çekmeceli bölmede komodin olmaktadır. 3 kapaklı ve 2 çekmeceli gardıropta çok raflı olmasından ve geniş olması sebebi ile eşyalarınızın bir çoğunu alacaktır ama dert etmenize de gerek yok çünkü 3 çekmeceli ve 1 kapaklı şifonyeri ile de bu sorun ortadan kalkacaktır.

Rengarenk mobilyadan hem kız hem erkek bebekler için kullanabileceğiniz bir bebek odası almak istiyorsanız sade ve kullanışlı yapısı ile Rengarenk Mobilya Pony Baby Bebek odasını size tavsiye edebiliriz.

[envira-gallery id=”2709″]

Yorum Ekle