Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Stella Mobilya Legend Yatak Odası

[envira-gallery id=”2886″]

Karanlık mobilyaları sevenler için özel olarak tasarlanmış olan Stella Mobilya Legend Yatak Odası dark konsept ürünler arasında şıklığı ile göz dolduran bir model.



Stella Mobilya Legend Yatak Odası ceviz rengin üstüne örtülmüş gri renkte bir örtü gibi bir model. İskelet yapısı ve ana gövde ceviz renginde , kapaklar ve klapalar gri renkte ve kulplar gri renkte gömme kulptur. Karyola , başlık , şifonyer , gardırop ve komodinden oluşan legend yatak odasında gardırop diğer modüllerin aksine komple gri olarak tasarlanmış , 6 kapaklı olan gardıropta uzun gri kulplar dikkat çekerken aynasının olmayışı eksiklik olmuş diyebiliriz. Legend karyola kendinden bazalı değil lakin lüks bir görünümü ve konforlu bir yapısı var ve buna şık karyola başlığıda eklenince tadından yenmez bir durum ortaya çıkıyor. Şifonyer ve komodinler sade bir görüntü çiziyor.

Takımda aynaların olmayışı ve ayaklarının kısa olması dışında evinde siyah sevenler için şık bir ürün tavsiye edin deseler önerim Stella Mobilya Legend Yatak Odası olacaktır.

Fiyat için yorum atınız fiyat bilgisi verilecektir.

Yorum Ekle