Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bellona Mobilya Mavenna Yatak Odası

[envira-gallery id=”3097″]

Mobilya modasının öncülerinden bellona mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Mavenna yatak odası duru bir güzelliğin yanında sağlam bir duruş sergilerken kaliteyide elden bırakmayan ayrıca fiyat olarakta sizi memnun edecek bir model.



Bellona Mobilya Mavenna Yatak Odasını takım bazında baktığımızda E1 sınıfı kanserojen madde içermeyen malzemeden yapılmış , temizliği kolaylaştıran yüksek ayaklar kullanılmış , kapaklarda ve çekmecelerde frenleme sistemi kullanılmış , renk olarakta mat beyaz , açık meşe ve opak mavi kullanılmış. Mavenna gardıropta sizi kısıtlamayıp seçim hakkı sunulmuş isteğinize göre 6 kapaklı , 5 kapaklı yada 2 sürgülü kapaklı olarak alma şansınız var , dolap tamamen beyaz olup alt ve üst tablası meşedir , iç dizayn olarakta bol bol raf ve askı borusu koyulmuş en önemlisi dolap içi çekmeceleride olması. Mavenna karyola kendinden bazalıdır altını depolama alanı olarak kullanabilirsiniz ayrıca mavi renkteki karyola başlığı ilede şık bir uyum yakalamışlar. Mavenna yatak odasında önemli rol üstlenen modül olan şifonyere 4 çekmeceli çamaşırlığın yanına takı dolabı tarzında tam boy aynası koyulmuş. 2 çekmeceli estetik bir yapıya sahip komodinlerle takım tamamlanmış.

Bellona mobilyadan zarif görünümlü , doğru renk seçimlerinin yapıldığı fiyatına göre yüksek performans sergileyen bir yatak odası almak istiyorsanız Bellona Mobilya Mavenna Yatak Odası sizin seçiminiz olabilir.

Yorum Ekle