Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Gündoğdu Mobilya Genova Düğün Paketi

[envira-gallery id=”3090″]

Düğün paketleri konusunda tercih edilen markaların başında gelen gündoğdu mobilyanın uygun fiyat avantajı ile satışa sunduğu Genova Düğün Paketi fiyatının üstünde bir kaliteyle gündoğdu mobilya mağazalarında sizlerle.

Gündoğdu Mobilya Genova Düğün Paketi içerik olarak yatak odası , yemek odası ve koltuk takımından oluşmaktadır. Kredi kartı yada peşinat vermeden alıp gidebileceğiniz bu pakette sunulan mobilyalar bireysel olarak kendini kanıtlamış şık modellerdir. Düğün paketinin içeriğini tanımlamak gerekirse mobilyalarda antik kahve ve parlak beyaz kullanılmış simetrik bir görüntü çizmeselerde üzerlerindeki geometrik şekiller , kullanışlı yapıları ve uzun ömürlü e1 sınıfı kaliteli suntaları sayesinde size uzun yıllar eşlik edebilecek tarzda bir model.



Yatak odasının içinde biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaklı gardırop , kendinden bazalı karyola , tam boy krem renk başlık , boy aynası ve makyaj yeri oşan şifonyer ve komodinden oluşmaktadır. Yemek odası ortadan açılır uzayabilen yemek masası , plazma televizyonlarınız için uyumlu geniş bir duvar ünitesi ve tam boy aynası bulunan iki yönlü bir konsol içermektedir. Koltuk takımı olarakta ceviz renk ahşap ayaklı , silinebilir kir tutmaz vizon renk kumaşlı yatak olabilen şıl bir model tercih edilmiş.

Uygun fiyatlarla kaliteyi evinize taşımak istiyorsanız Gündoğdu Mobilya Genova Düğün Paketi tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle