Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çilek Mobilya Trio Genç Odası

[envira-gallery id=”3112″]

Çilek mobilyanın genç odaları hakkında yeni misyonu olan seri tarzında üretip müşterinin satın alma seçeneğini çoğaltmak ve bunun en çok beğenilen örneklerinden biri olan Trio genç odası işlevsellik ve kalite açısından tarzının en iyilerinden.



Çilek Mobilya Trio Genç Odası turkuaz , lacivert ve beyaz erik renk kombinasyonun modüller üzerindeki güzel etkisi ayrıca tasarımcıların her bir parçayı en üst düzeyde kullanışlılık kapasine getirmesi takımın çok tercih edilmesini sağlamış. Rio dolap 2 kapaklı aynasız olarak tasarlanmış içinde üst taraf askılık alt taraf raf bölmedir. Takımın göz bebeği olan çalışma masasının üzerindeki yazı tahtası tarzındaki bölümü şık bir hava yaşatmış. Uzun metal ayaklı karyolaya eşlik eden kot desenli başlık bir bütün olmuşken puf ve sehpa olabilen komodinler çok fonksiyonlu bir görüntü çizmiş. Çilek mobilya trio kitaplık sağında kapaklı bir bölme sol kısmında ise 6 tane raf bulunan birleşik bir modül.

Genç odası almak isteyenlere zengin bir içerik sunan çilek mobilyanın 2018 koleksiyonunun en gözde parçası olan Çilek Mobilya Trio Genç Odasını kesinlikle inceleyin. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Ekle