Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Livello Mobilya Sufle Yemek Odası

[envira-gallery id=”3581″]

Livello mobilya kaliteyi misyon edindiği yolda sürekli üstüne daha iyi etkiler ekleyerek devam ederken ürettiği mobilya modelleri ile insanları kendine hayran bırakıyor ki bunların en gözde parçalarından biriside Livello Mobilya Sufle Yemek Odasıdır.



Livello Mobilya Sufle Yemek Odası geniş bir konsepte sahip beyaz ve yerli ceviz renklerinin harmanlanmasından doğan tarzıyla bakanların üstünde yüksek bir albeni etkisi bırakan bir model. İçeriğinde bulunan 4 tane beyaz renk gösterişli sandalye ile sunulan ortadan açılarak uzayan açılır kapanır yemek masası , alt tarafı çekmeceli tv sehpası üst kısmı duvar modülü olan şık Tv ünitesi , 2 parçadan oluşan bir tanesi gümüşlük bir tanesi vitrin olan cam kapaklı cam raflı gümüşlük ve zengin görünümlü şık bir ayna pano ile servis edilen oval kesim yan dikmesi bulunan zarif konsol birbiriyle tam uyum sağlamışlar. Livello Mobilya Sufle Yemek Odasında ahşap boğumlu beyaz ayaklar kullanılmış.

Mobilya fiyatları konusunda size yardımcı olabilecek bir markadan aldığı paranın hakkını veren bir yemek odası almak istiyorsanız size tavsiye edebileceğimiz başlıca ürünlerden bir tanesi Livello Mobilya Sufle Yemek Odasıdır.

Fiyat : Fiyat bilgisi için yorum bırakın cevap verelim çünkü fiyatlar günden güne değişebiliyor.

Yorum Ekle