Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Raflı Boy Aynası

[envira-gallery id=”3697″]

İkea mağazalarında satılan İkea boy aynası farklı olmayı seven ve bu farklılıkları ev dekorasyonunda da yaşamayı bilen kişiler için çok özel bir ürün olmasının yanında normal duvar aynası fiyatına dönebilir raflı boy aynası alıyor olacaksınız.



İkea Boy Aynası beyaz renkte üretilmiş zarif görünümüne ek olarak sunulan fiyat üstü performansı ile tadından yenmez bir ürün olmuş. İkea Boy Aynasının temel özellikleri ise alt kısmında bulunan parmaklık tarzında ki raf sistemi , aynanın üstünde bulunan görünmez kaplama sayesinde herhangi bir kırılma yada patlama anında olacak olan hasarı sıfıra indirme , boy aynasının kenar topuzlarını askılık gibi kullanabilme ve en önemlisi aynadaki hareketli mekanizmalar sayesinde öne arkaya çevirerek çift yönlü olarak kullanılabilmektedir. Bir bütün olarak bakıldığında sağlam bir yapıya sahip olan İkea Boy Aynasının tek kötü yanı parmaklık raf sisteminin çok sağlam olmaması bu yüzden çocuklarınızın raf üstüne oturmasını engelleyiniz.

Dekotatif görünümünün yanında sağlam bir yapısı olan gösterişli bir boy aynasınamı ihtiyacınız var hiç vakit kaybetmeden en yakınınızdaki İkea mağazasına gidip İkea Raflı Boy Aynasını uygun fiyatları ile alın.

Yorum Ekle