Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Saloni Mobilya Efi Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”4028″]

Hayatınızı kolaylaştıran ve konforunuzu arttıran mobilya modelleri sunan Saloni mobilyanın raflı duvar üniteleri arasında her bulunduğu boş duvarı gözlerinizi alamayacağınız güzellikte televizyon köşesi haline getirecek olan Saloni Mobilya Efi Tv Ünitesi çok konuşulacak fiyatı ile her evde yer almayı hak eden bir model.



Saloni Mobilya Efi Tv Ünitesinin tamamında saflığın ve temizliğin tartışılmaz rengi olan beyaz kullanılmış ve kesinlikle doğru seçim olmuş başka bir renk kullanılsa bir Tv sehpasında bu güzellik yakalanamazdı. Saloni mobilya tv ünitesi 3 bölümden oluşmaktadır şöyle ki 2 sağda 2 solda olmak üzere 4 kapaklı ve tam ortasında açık raflı modülü olan Tv sehpası , sağ üst kısımda 25mm kalınlığında oval kesim 3 tane duvar rafı ve sol üst kısımda kapaklı duvar ünitesi bulunmaktadır. Saloni Tv ünitesinde aşt tablalar baza olarak kullanılmış bu sebeple 40mm kalınlığındadır ayrıca çocukların zarar görmemesi adına köşelerin yerine bütün sağ ve sol dikmeler oval kesim profillerle desteklenmiş.

Evinizin havasını değiştirecek , gösterişli ve bir o kadarda mağrur bir Tv ünitesine uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız eğer Saloni Mobilya Efi Tv Ünitesi ruhunuzu rahatlatacak fevkalade bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle