Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bellona Mobilya Portivo Beşik

[envira-gallery id=”4118″]

Bellona Mobilya mağazalarında yer alan uzayan beşik modelleri arasında bebeğinizin hayal gücünü pozitif olarak etkileyecek olan Bellona Mobilya Portivo Beşik bebeğinizin sağlığını ve konforunu düşündüğü gibi annenin bebeğe daha kolay hakim olmasını sağlayacak unsurlarla donatılmış orta halli fiyatlarda tercih edilebilir bir model.



Bellona Mobilya Portivo Beşik hem kız hem erkek bebekler için kullanılabşlmesi ile krem ve kahve renk tonlarında üretilmiştir bu sayede beşiği sadece 1 bebek için değil doğacak bütün çocuklarınız için kullanabilirsiniz. Bellona mobilya beşik yan tarafında çekmeceleri bulunan ve onun üstüde yanları korumalıklı olduğundan bebek alt değiştirme modülü olarak kullanabilirsiniz ayrıca beşikte sallanan kısımları söküldüğünde ve çekmeceli kısım çıkarıldığında çocuk karyolası olmakta ve çekmeceli kısmıda komodin olarak kullanabilmektesiniz.

Bebeğinizin yüksek hayal gücü ile rahat bir uyku çekmesini istersen kendinizede kolaylık sağlayan bir beşik arıyorsanız eğer bebek alt değişme modülü olan , bebeğiniz büyüdüğünde bebek karyolası olarak kullanabileceğiniz Bellona Mobilya Portivo Beşik tam size göre.

Yorum Ekle