Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kelebek Mobilya Cresida Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”4131″]

Kelebek Mobilya tasarladığı Tv üniteleri ile evinizin dekorasyonunda size ilham vermeye devam ederken 2018 yılı sezonunda satışa başladığı Kelebek Mobilya Cresida Tv Ünitesini uygun fiyat avantajı ile alabilir duvar ünitesi olarak kullanabilir yada Televizyon odanızda Tv sehpası olarak ta faydalanabilirsiniz.



Kelebek Mobilya Cresida Tv Ünitesi gri üzerine kahve tonlarda tasarlanmış olup boş duvarlarınızı gösterişli bir duvar ünitesi haline getiren tavsiye edilir bir model. Kelebek mobilya Tv ünitesi konik şeklinde uzun ahşap ayaklara sahip 1 düşer cam kapak ve 2 çekmeceden oluşan Tv sehpası , büyük bir arka panoya yerleştirilmiş 4 adet küçük raftan oluşan duvar ünitesinden oluşmaktadır. Kelebek Mobilya Tv ünitesinde çekmece ve düşer kapakta dikdörtgen şeritlerin birbirini kapsamasından oluşan güzel desenler bulunmakta ve aynı desen Tv arka panoda da bulunmaktadır.

Modern bir duruşa sahip , kaliteli olduğu için uzun yıllar kullanabileceğiniz zarif bir Duvar ünitesine uygun fiyatlara sahip olmak isterseniz Kelebek Mobilya Cresida Tv Ünitesi tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle