Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aksu Çarşı Nisa Yatak Odası

[envira-gallery id=”4174″]

Her zevke uygun yatak odaları ile her zaman tercih edilen bir marka haline gelen Aksu Çarşı mağazalarında yer alan Aksu Çarşı Nisa Yatak Odası mobilyada beyaz sever müşterilerinin kesinlinle bütün ilgisini üstünde toplayacak buna yatak odalarındaki uygun fiyatlarda eklenince almamak elde olmuyor.



Aksu Çarşı Nisa Yatak Odası tamamı beyaz renkte üretilmiş olup baktığınızda bir inci güzelliğini hissedeceğiniz fevkalade bir ürün. Aksu Çarşı yatak odasında üzerinde altın yaldız desen işlemesi olan 6 kapaklı , çok raflı ve askı boruları bulunan gardırop , ayak ucu puf sandığı bulunan inci tarzında başlıkla kombine edilmiş kendinden bazalı karyola , kalp şeklinde ayna pano ile bütünleşmiş altın renkte kulpları ile 4 çekmeceli şifonyer ve tek çekmeceli komodin bulunmakta. Aksu çarşı yatak odasında dolap haricindeki modüllerde uzun ahşap ayaklar kullanılmıştır.

Uygun fiyatlar ve düşük Taksitle lüks görünümlü kaliteli bir yatak odası takımı alacaksanız size tavsiyemiz Aksu Çarşı Nisa Yatak Odası takımı olacaktır.

Yorum Ekle