Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yataş Marquis Baza Başlık Takımı

[envira-gallery id=”4198″]

Yatak , baza ve başlık üretiminde en çok tercih edilen marka olan Yataş tarafından tasarlanıp müşterilerinin beğenisine sunulmuş olan Yataş Marquis Baza Başlık Takımı fiyat olarak başka markalardan biraz pahalı olsa da kesinlikle kalitesi ve konforu ile bunu hak ettiğini keyifli bir uyku çektiğinizde anlayacaksınız.



Yataş Marquis Baza Başlık Takımı tamamı şeker pembesi renginde üretilmiş olup her türlü yatak odası mobilyası ile uyum sağlayabilecek estetiğe sahiptir. Yataş çift kişilik baza takımında üzerine düğmelerle desen verilmiş küçük bir U şeklinde tasarlanmış sert süngeri ve pamuksu kumaşı bulunan başlıkla kombine edilmiş yeni nesil makas sistemi ile rahatlıkla açılıp kapanan , altında geniş bir depolama alanı olan çift kişilik baza bulunmaktadır. Altının temizlenmesi için yüksek olarak tasarlanan Yataş baza takımında yuvarlak desenli ahşap ayaklarla desteklenmiştir.

Yatak odanızda üstüne örtü sermenize gerek kalmayacak gösterişli bir baza takımına ihtiyacınız varsa ve fiyat probleminiz yoksa eğer size önerimiz Yataş Marquis Baza Başlık Takımı olacaktır.

Yorum Ekle