Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Caploonba Mobilya Tiffany Bebek Odası

[envira-gallery id=”4260″]

Bebek odaları ile yeni anne veya baba adaylarının hayallerini süsleyen Caploonba mobilyanın 2018 yılı tasarımları arasında yer alan yeni sezon Caploonba Mobilya Tiffany Bebek Odası isteyene bireysel isteyene takım bazında satılan fiyatının çok üstünde bir performans sunan modern görünümlü bir model.



Caploonba Mobilya Tiffany Bebek Odası sadece 1 çocukla sınırlı kalmamak için hem kız hem erkek bebekleriniz için kullanabileceğiniz açık kahve ve beyaz renk tonlarında üretilmiştir. Bir bebek odasında aradığınız veya haberiniz olmayan her şeyi bünyesinde barındıran Caploonba mobilya bebek odasında yanında 3 altında 2 çekmecesi bulunan , bebeğinizi rahatça yatağına koymanızı sağlayacak korumalık kısımları amortisörlü büyüyen bebek karyolası , isteğe bağlı olarak bebek karyolası yerine altında çekmeceleri bulunan ahşap beşikte alabiliyorsunuz , orta kapağında elips şeklinde ayna bulunan 3 kapaklı , 3 çekmeceli gardırop , sallanan tabure ile kombine edilmiş gayet konforlu ve bebeğinizle sizin aynı anda rahat etmeniz için tasarlanmış sallanan bebek emzirme sandalyesi ve 5 çekmeceli çamaşırlık bulunmaktadır. Caploonba mobilya bebek odasında kesinlikle kanserojen madde içeren malzeme kullanılmamış olup bebeğinizin sağlığını etkileyecek olumsuz bir şey bulunmamaktadır.

Hem annenin hem bebeğin rahat edeceği , bebeğinizin sağlığını etkilemeyecek , kanserojen madde içermeyen ve geniş depolama alanları sayesinde dağınıklığa izin verilmeyecek bir bebek odasına çok büyük paralar vermeden sahip olmak istiyorsanız Caploonba Mobilya Tiffany Bebek Odası Takımı tam size göre.

Yorum Ekle